Paste fainoase colorate fierte in lapte

de nadina73 in Mancare copii, 9 Apr 2010 | 8233 vizualizari

 

un desert rapid pentru cei mici ...............si nu numai pt cei mici

 

INGREDIENTE

  • 1,5 litri lapte
  • aproximativ 300 g paste fainoase colorate(litere am pus eu)
  • 6-7 linguri de zahar
  • putin sare
  • 3 vanilii
  • putina esenta de rom
  • daca e prea molae 2 lingurite de gris
  • putin caramel pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste fainoase colorate fierte in lapte:

Se pune laptele la fiert cu putin sare ,cand fierbe se pun pastele fainoase si se amesteca bine sa nu se prinda (la foc mic) apoi se pune zaharul iar la final vanilia si esenta de rom iar daca e prea moale se mai pun 2 lingurite de gris in ploaie

Se pun in boluri mici sau farfurioare de desert

se pot pune si stafide eu nu pun fiindac la piticul cel mare(baietelul cel mare dragos) al meu nu- i plac stafidele

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase colorate fierte in lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

nadina73 1

09.04.2010, 23:12

oana cu mare drag te astept ,din pacate nu mai am erau boluri mici asa ca sau topit repede,de fapp 6 boluri de sticla si o farfurie mai mare care nu am pozat-o

bita 1

11.04.2010, 23:31

si eu vreau ,imi plac mult

nadina73 1

12.04.2010, 15:28

din pacate nu mai am ,dar fac nici o problema haide vino

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte